Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Creative Brain

The Creative Brain

01/01/2021 | Flixfilm

The Creative Brain på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Jennifer Beamish, Toby Trackman
Skuespillere: David Eagleman, Michelle Khine, Bjarke Ingels
Spilletid: 52 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Neuroforsker David Eagleman går ind i den kreative proces hos forskellige innovatører, mens han udforsker hjernevridende, risikable måder til at skabe kreativitet.Se The Creative Brain på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Creative Brain (Den kreative hjerne) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Creative Brain på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Creative Brain (Den kreative hjerne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Creative Brain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Creative Brain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Creative Brain (Den kreative hjerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar