Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Creative Brain

The Creative Brain

16/04/2019 | Ingen kommentarer

Se The Creative Brain på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Jennifer Beamish, Toby Trackman
Skuespillere: David Eagleman
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Neuroforsker David Eagleman går ind i den kreative proces hos forskellige innovatører, mens han udforsker hjernevridende, risikable måder til at skabe kreativitet.


Se The Creative Brain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Creative Brain (Den kreative hjerne) havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Creative Brain (Den kreative hjerne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Creative Brain herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Creative Brain (Den kreative hjerne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Creative Brain stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar