Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Creative Brain

The Creative Brain

16/04/2019 | Flixfilm

Se The Creative Brain på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Jennifer Beamish, Toby Trackman
Skuespillere: David Eagleman, Grimes
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Neuroforsker David Eagleman går ind i den kreative proces hos forskellige innovatører, mens han udforsker hjernevridende, risikable måder til at skabe kreativitet.


Se The Creative Brain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Creative Brain (Den kreative hjerne) havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Creative Brain (Den kreative hjerne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Creative Brain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Creative Brain (Den kreative hjerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Creative Brain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar