Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Creative Indians

The Creative Indians

14/08/2020 | Flixfilm

Se The Creative Indians på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nawazuddin Siddiqui
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Kokke, komikere, filminstruktører, modedesignere og andre af Indiens mest kreative mennesker fortæller om hver deres kunstneriske rejse.


Se The Creative Indians på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Creative Indians (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Creative Indians (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Creative Indians:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Creative Indians er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Creative Indians (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar