Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Crew

15/02/2021 | Flixfilm

The Crew på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kevin James, Jillian Mueller, Freddie Stroma
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Livet på værkstedet tager en skarp drejning for en NASCAR-teamleder og hans sammentømrede racerhold, da en ny chef kommer til og vender op og ned på alting.Se The Crew på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Crew (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Crew på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Crew (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crew (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Crew, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Crew er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar