Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Crime

The Crime

23/11/2019 | Flixfilm

Se The Crime på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Action, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Magdalena Boczarska, Wojciech Cyplik, Dorota Kolak, Joanna Kulig
Spilletid: 60 min
Land: Poland
Sprog: Polish, Hungarian, Czech, Romanian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Det fredelige liv for beboerne i en betagende kystby får en brat afslutning, da der sker en række makabre mord.Se The Crime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Crime (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Crime (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Crime:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Crime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crime (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Crime

  1. Anne Rosendal - kl. 14:46, 11-02-2020:

    Rigtig god krimi håber der kommer flere sæsoner😍

    Skriv kommentar