Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Crime

The Crime

23/11/2019 | Flixfilm

The Crime på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Det fredelige liv for beboerne i en betagende kystby får en brat afslutning, da der sker en række makabre mord.

The Crime (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Crime på YouTube.Se The Crime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Crime (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crime (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Crime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Crime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Crime

  1. Anne Rosendal - kl. 14:46, 11-02-2020:

    Rigtig god krimi håber der kommer flere sæsoner?

Skriv kommentar