Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Crimes That Bind

The Crimes That Bind

20/08/2020 | Flixfilm

Se The Crimes That Bind på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Sebastián Schindel
Skuespillere: Cecilia Roth, Miguel Ángel Solá, Benjamín Amadeo, Sofía Gala Castiglione
Spilletid: 99 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da hendes søn anklages for voldtægt og mordforsøg på sin ekskone, drager Alicia ud på en rejse, der vil ændre hendes liv for evigt.


Se The Crimes That Bind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Crimes That Bind (Forbrydelsens bånd) havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Crimes That Bind (Forbrydelsens bånd) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Crimes That Bind:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Crimes That Bind (Forbrydelsens bånd) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crimes That Bind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Crimes That Bind

  1. Aya Nøhr - kl. 00:15, 10-09-2020:

    Forbrydelsens bånd… puh..! Stakkels hovedperson, som befinder sig i et frygteligt dilemma! Til sidst er hun nødt til at tage konsekvensen og afskrive sin søn. Mega hårdt at skulle det.
    Flot film, fantastiske skuespillerpræstationer og wauw for en kameraføring! Og så er der lige det minimale politiske twist med en uuddannet ( af indiansk afstamning?) kvinde, som viser sig ikke at være så naiv og dum, som man tror. Fantastisk film!

    Skriv kommentar