Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Croods: A New Age

The Croods: A New Age

15/08/2023 | Flixfilm

The Croods: A New Age på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Joel Crawford
Skuespillere: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Mens de leder efter et nyt hjem, opdager Croods et indhegnet paradis beboet af den opfindsomme Betterman-familie. Og så går det hele bananas.Se The Croods: A New Age på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Croods: A New Age havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Croods: A New Age på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Croods: A New Age ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Croods: A New Age stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Croods: A New Age, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Croods: A New Age er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar