Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Croods

The Croods

17/11/2021 | Flixfilm

The Croods på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Kirk DeMicco, Chris Sanders
Skuespillere: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Følg familien Crood på en uforglemmelig rejse i denne episke komedie-eventyrfilm! Da deres grotte bliver ødelagt, begiver familien Crood sig ud for at udforske en hel ny verden fuld af eventyr!

The Croods havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Croods på YouTube.Se The Croods på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Croods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Croods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Croods, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Croods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar