Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Croods

The Croods

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se The Croods på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Kirk DeMicco, Chris Sanders
Skuespillere: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Følg familien Crood på en uforglemmelig rejse i denne episke komedie-eventyrfilm! Da deres grotte bliver ødelagt, begiver familien Crood sig ud for at udforske en hel ny verden fuld af eventyr!


Se The Croods på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Croods havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Croods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Croods herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Croods er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Croods stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar