Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Croods

The Croods

01/07/2019 | Flixfilm

Se The Croods på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Kirk DeMicco, Chris Sanders
Skuespillere: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Følg familien Crood på en uforglemmelig rejse i denne episke komedie-eventyrfilm! Da deres grotte bliver ødelagt, begiver familien Crood sig ud for at udforske en hel ny verden fuld af eventyr!


Se The Croods på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Croods havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Croods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Croods herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Croods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Croods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar