Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Crossing Guard

The Crossing Guard

15/10/2014 | Flixfilm

Se The Crossing Guard på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Sean Penn
Skuespillere: Jack Nicholson, David Morse, Anjelica Huston, Robin Wright
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da Freddy og Marys datter bliver dræbt af en spritbilist, er Freddy opsat på at straffe den skyldige, og giver ham tre dage at leve i.


Se The Crossing Guard på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Crossing Guard havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Crossing Guard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Crossing Guard:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Crossing Guard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crossing Guard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar