Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Crown’ får en ekstra sæson

‘The Crown’ får en ekstra sæson

13/07/2020 | Flixfilm

The Crown får en ekstra sæsonMindre end 4 måneder efter at Netflix fastslog at den royale drama-serie ‘The Crown’ ville slutte efter sæson 5 har streamingtjenesten skiftet holdning.

Nu slutter ‘The Crown’ efter sæson 6 som det oprindelig var planlagt.

Det meddeler Netflix på Twitter.

Den overraskende melding kommer efter at streamingtjenesten i februar i samarbejde med seriens skaber Peter Morgan var blevet enige om at lukke serien efter femte sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vækkede en del undren, da det hele tiden har været meningen, at ‘The Crown’ skulle være på i alt 6 sæsoner. Det har været aftalt lige fra begyndelsen.

Nu er meldingen fra Peter Morgan;

– “Da vi begyndte at diskutere historien for sæson 5 blev det hurtigt klart, at historiens rigdom og kompleksitet gjorde det nødvendigt at gå tilbage til den oprindelige plan og lave seks sæsoner.”

LÆS OGSÅ   Netflix vil igen lave film og serier i Danmark

Det betyder, at Olivia Colman (‘The Lobster’, ‘The Favourite’) vil genoptage sin rolle som Queen Elizabeth II i den kommende fjerde sæson, mens hun for femte og sjette sæson vil blive erstattet med Imelda Staunton (‘Harry Potter’, ‘Shakespeare in Love’).

Peter Morgan gør det dog klart, at selvom serien nu blev en sæson længere så når den ikke frem til nutiden. Der er dermed ingen Meghan Markle i vente.

Det forventes, at fjerde sæson af ‘The Crown’ får premiere i slutningen af 2020. Premieredatoen er dog endnu ikke afsløret.

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar