Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Crown Jewels

The Crown Jewels

01/04/2015 | Ingen kommentarer

Se The Crown Jewels på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Ella Lemhagen
Skuespillere: Alicia Vikander, Bill Skarsgård, Loa Falkman, Noah Byström
Spilletid: 120 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Da Fragrancia bliver arresteret for et mordforsøg på en fabriksejers søn, opdigter hun en historie om kærlighed og bedrag, som begyndte, da hun var ung.


Se The Crown Jewels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Crown Jewels havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Crown Jewels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Crown Jewels herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Crown Jewels er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crown Jewels stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar