Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Crown Jewels

The Crown Jewels

01/04/2015 | Flixfilm

Se The Crown Jewels på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Ella Lemhagen
Skuespillere: Alicia Vikander, Bill Skarsgård, Loa Falkman, Noah Byström
Spilletid: 120 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da Fragrancia bliver arresteret for et mordforsøg på en fabriksejers søn, opdigter hun en historie om kærlighed og bedrag, som begyndte, da hun var ung.


Se The Crown Jewels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Crown Jewels havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Crown Jewels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Crown Jewels herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Crown Jewels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crown Jewels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar