Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Crown Jewels

The Crown Jewels

01/04/2015 | Flixfilm

The Crown Jewels på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama
Instruktion: Ella Lemhagen
Skuespillere: Alicia Vikander, Bill Skarsgård, Loa Falkman
Spilletid: 120 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da Fragrancia bliver arresteret for et mordforsøg på en fabriksejers søn, opdigter hun en historie om kærlighed og bedrag, som begyndte, da hun var ung.

The Crown Jewels havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Crown Jewels på YouTube.Se The Crown Jewels på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Crown Jewels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crown Jewels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Crown Jewels, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Crown Jewels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar