Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Crown’ slutter efter sæson 5

‘The Crown’ slutter efter sæson 5

03/02/2020 | Flixfilm

the crown slut sæson 5Den royale Netflix-serie ‘The Crown’ slutter efter femte sæson hvor Imelda Staunton (‘Harry Potter’, ‘Shakespeare in Love’) overtager rollen som Queen Elizabeth.

De overraskende nyheder kommer blot få måneder efter at tredje sæson af det britiske drama havde premiere på Netflix Danmark.

Skaberen af ‘The Crown’, Peter Morgan, har længe udtalt, at ‘The Crown’ var fastsat til at slutte efter sjette sæson og det er dermed en større overraskelse at serien er blevet skåret ned til fem.

Beslutningen sker efter at Peter Morgan er begyndt, at arbejde på manuskriptet og efterfølgende er blevet klar over at historien bedst strækker sig over fem sæsoner og ikke seks som oprindelig planlagt.

Det bekræfter Netflix og skaberen på Twitter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens Olivia Colman (‘The Lobster’, ‘The Favourite’) igen vil havde rollen som Queen Elizabeth II i den kommende fjerde sæson, så er det samtidig blevet annonceret at Imelda Staunton vil spille dronningen i den sidste og femte sæson.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Olivia Colman overtog rollen efter Claire Foy, som spillede Queen Elizabet i de første to sæsoner, og det er dermed helt i overensstemmelse med det periodiske drama at skuespillerne skiftes ud.

Peter Morgan udtalte allerede ved premieren af første sæson, at intentionen var at skifte skuespillerne ud i de kommende sæsoner således de bedre portrættere karakterne eftersom de bliver ældre.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Crown’ sæson 4 får premiere på Netflix Danmark, men det formodes at blive sidst i 2020.
1 kommentar til ‘The Crown’ slutter efter sæson 5

  1. Bodil Brødslev - kl. 18:56, 16-11-2020:

    Hvornår kommer sesong 5 på Netflex

Skriv kommentar