Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Crown

The Crown

08/12/2017 | Ingen kommentarer

Se The Crown på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Claire Foy, Matt Smith, Olivia Colman, Tobias Menzies
Spilletid: 58 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Resumé: Dette drama følger de politiske sværdslag og romancerne under dronning Elizabeth 2.'s regeringstid og de begivenheder, der formede anden halvdel af det 20. århundrede.


Se The Crown på Netflix


Læs anmeldelse af The Crown

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Crown (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Crown (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Crown herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Crown er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crown (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar