Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Crown

The Crown

09/11/2022 | Flixfilm

The Crown på Netflix

Produktionsår: 2016–2023
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Claire Foy, Olivia Colman, Imelda Staunton
Spilletid: 58 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Dette drama følger de politiske sværdslag og romancerne under dronning Elizabeth 2.'s regeringstid og de begivenheder, der formede anden halvdel af det 20. århundrede.Se The Crown på Netflix

Læs anmeldelse af The Crown - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Crown (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Crown på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Crown (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crown (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Crown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Crown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar