Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Crown

The Crown

17/11/2019 | Flixfilm

Se The Crown på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Claire Foy, Olivia Colman, Imelda Staunton, Matt Smith
Spilletid: 58 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Dette drama følger de politiske sværdslag og romancerne under dronning Elizabeth 2.'s regeringstid og de begivenheder, der formede anden halvdel af det 20. århundrede.Se The Crown på Netflix
Læs anmeldelse af The Crown - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Crown (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Crown (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Crown:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Crown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Crown (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar