Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Cruel Sea

The Cruel Sea

01/01/2022 | Flixfilm

The Cruel Sea på Netflix

Produktionsår: 1953
Genre: Drama, War
Instruktion: Charles Frend
Skuespillere: Jack Hawkins, Donald Sinden, John Stratton
Spilletid: 126 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: WWII Kommandørløjtnant Ericsons evner bliver sat på prøve, når han skal lede sit skibs uerfarne besætning under slaget om Atlanten.Se The Cruel Sea på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Cruel Sea havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Cruel Sea på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Cruel Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cruel Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cruel Sea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cruel Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar