Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cruise

The Cruise

13/10/2019 | Flixfilm

The Cruise på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Comedy
Instruktion: Marek Piwowski
Skuespillere: Stanislaw Tym, Jolanta Lothe, Wanda Stanislawska-Lothe
Spilletid: 65 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da kaptajnen på et hyggeligt krydstogtskib tager fejl af en fræk, blind passager og underholdningschefen om bord, starter de vilde og tossede løjer.

The Cruise havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Cruise på YouTube.Se The Cruise på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Cruise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cruise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cruise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cruise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar