Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cuba Libre Story

The Cuba Libre Story

08/12/2016 | Flixfilm

Se The Cuba Libre Story på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ken Eaken, Jaime Suchlicki, Jean-Pierre Clerc, Michael Zeuske
Spilletid: 52 min
Land: France, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Denne dokumentarserie skildrer Cubas omtumlede historie, herunder udenlandsk erobring, frihedskæmpere og politiske rænkespil under Den Kolde Krig.


Se The Cuba Libre Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Cuba Libre Story havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Cuba Libre Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Cuba Libre Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Cuba Libre Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cuba Libre Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar