Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Culture High

The Culture High

01/03/2015 | Flixfilm

Se The Culture High på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, News
Instruktør: Brett Harvey
Skuespillere: Joe Rogan, Snoop Dogg, Ronald Reagan, Barack Obama
Spilletid: 120 min
Land: UK, USA, Canada, Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Denne dybdegående dokumentarfilm fr 2014 undersøger argumenter for og imod legaliseringen af marijuana.


Se The Culture High på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Culture High havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Culture High ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Culture High herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Culture High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Culture High stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar