Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Cuphead Show!

The Cuphead Show!

18/11/2022 | Flixfilm

The Cuphead Show! på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tru Valentino, Frank Todaro, Joe Hanna
Spilletid: N/A
Land: United States, Canada
Sprog: English, Persian
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Følg de narrestreger, den impulsive Cuphead og hans letpåvirkelige bror, Mugman, laver i denne animationsserie baseret på det populære videospil.Se The Cuphead Show! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Cuphead Show! (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Cuphead Show! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Cuphead Show! (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cuphead Show! (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cuphead Show!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cuphead Show! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar