Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Cure

01/03/2016 | Flixfilm

Se The Cure på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama
Instruktør: Peter Horton
Skuespillere: Brad Renfro, Aeryk Egan, Delphine French, Mona Powell
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En 11-årig med aids tager sammen med sin ven på en tur ned ad Mississippi-floden efter at have læst om en læge i New Orleans, der kan helbrede sygdommen.


Se The Cure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Cure havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Cure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Cure herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Cure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar