Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Cure

01/03/2016 | Flixfilm

The Cure på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Drama
Instruktion: Peter Horton
Skuespillere: Joseph Mazzello, Brad Renfro, Aeryk Egan
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En 11-årig med aids tager sammen med sin ven på en tur ned ad Mississippi-floden efter at have læst om en læge i New Orleans, der kan helbrede sygdommen.

The Cure havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Cure på YouTube.Se The Cure på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Cure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar