Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Curious Case of Benjamin Button

The Curious Case of Benjamin Button

01/05/2018 | Flixfilm

Se The Curious Case of Benjamin Button på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: David Fincher
Skuespillere: Cate Blanchett, Brad Pitt, Julia Ormond, Faune Chambers Watkins
Spilletid: 166 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, French
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: David Fincher instruerer denne Oscar-nominerede fortælling om Benjamin Button – en mand, der blev født gammel og rynket, men som bliver yngre med årene.


Se The Curious Case of Benjamin Button på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Curious Case of Benjamin Button havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Curious Case of Benjamin Button ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Curious Case of Benjamin Button herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Curious Case of Benjamin Button er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Curious Case of Benjamin Button stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar