Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Curious Creations of Christine McConnell

The Curious Creations of Christine McConnell

12/10/2018 | Flixfilm

The Curious Creations of Christine McConnell på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Horror, Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Morgana Ignis, Colleen Smith, Drew Massey
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Den vanvittigt talentfulde konditor og kunstner Christine McConnell lader sig hjemsøge af syndig konfekt, uhyggeligt håndarbejde – og vildt utilstedelige skabninger.Se The Curious Creations of Christine McConnell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Curious Creations of Christine McConnell (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Curious Creations of Christine McConnell på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Curious Creations of Christine McConnell (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Curious Creations of Christine McConnell (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Curious Creations of Christine McConnell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Curious Creations of Christine McConnell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar