Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Curious Creations of Christine McConnell

The Curious Creations of Christine McConnell

12/10/2018 | Flixfilm

Se The Curious Creations of Christine McConnell på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Horror, Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Colleen Smith, Morgana Ignis, Christine H. McConnell
Spilletid: 26 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Den vanvittigt talentfulde konditor og kunstner Christine McConnell lader sig hjemsøge af syndig konfekt, uhyggeligt håndarbejde – og vildt utilstedelige skabninger.

The Curious Creations of Christine McConnell (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Curious Creations of Christine McConnell på YouTube.Se The Curious Creations of Christine McConnell på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Curious Creations of Christine McConnell (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Curious Creations of Christine McConnell (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Curious Creations of Christine McConnell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Curious Creations of Christine McConnell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar