Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Current War

The Current War

01/05/2021 | Flixfilm

Se The Current War på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Alfonso Gomez-Rejon
Skuespillere: Benedict Cumberbatch, Oliver Powell, Sophia Ally
Spilletid: 102 min
Land: United States, Russia, United Kingdom
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Thomas Edison og George Westinghouse er rivaler i et vanvittigt kapløb, som vil afgøre, hvis elektricitetssystem der skal levere strøm til den moderne verden.

The Current War havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Current War på YouTube.Se The Current War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Current War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Current War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Current War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Current War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar