Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Curse of Bridge Hollow

The Curse of Bridge Hollow

14/10/2022 | Flixfilm

The Curse of Bridge Hollow på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Jeff Wadlow
Skuespillere: Marlon Wayans, Priah Ferguson, Kelly Rowland
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En Halloween-hadende far går modstræbende sammen med sin teenagedatter, da en ond ånd spreder kaos ved at vække byens dekorationer til live.

The Curse of Bridge Hollow havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Curse of Bridge Hollow på YouTube.Se The Curse of Bridge Hollow på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Curse of Bridge Hollow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Curse of Bridge Hollow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Curse of Bridge Hollow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Curse of Bridge Hollow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar