Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Curse of Halloween Jack

The Curse of Halloween Jack

17/04/2022 | Flixfilm

The Curse of Halloween Jack på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror
Instruktion: Andrew Jones
Skuespillere: Derek Nelson, Tiffany Ceri, Peter Cosgrove
Spilletid: 81 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.6

Handling: En teenagers uhyggelige halloweenfest bliver blodig, da en mørk kult får en berygtet seriemorder til at genopstå og skabe kaos i deres lille by.

The Curse of Halloween Jack havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Curse of Halloween Jack på YouTube.Se The Curse of Halloween Jack på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Curse of Halloween Jack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Curse of Halloween Jack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Curse of Halloween Jack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Curse of Halloween Jack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar