Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Curse of Hobbes House

The Curse of Hobbes House

23/10/2022 | Flixfilm

The Curse of Hobbes House på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror
Instruktion: Juliane Block
Skuespillere: Mhairi Calvey, Makenna Guyler, Waleed Elgadi
Spilletid: 83 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Handling: To søstre skal bo i deres afdøde tantes palæ for at få deres arv. Men de finder mere død i huset, end de havde regnet med.Se The Curse of Hobbes House på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Curse of Hobbes House havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Curse of Hobbes House på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Curse of Hobbes House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Curse of Hobbes House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Curse of Hobbes House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Curse of Hobbes House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar