Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Curse of La Llorona

The Curse of La Llorona

19/02/2020 | Flixfilm

The Curse of La Llorona på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Michael Chaves
Skuespillere: Linda Cardellini, Raymond Cruz, Patricia Velasquez
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: I Los Angeles i 1970'erne opdager en udfordret alenemor, at visse folkesagn er sande, da en mørk skabning med en dyster dagsorden forfølger hendes børn.

The Curse of La Llorona havde premiere på Netflix Danmark den 19. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Curse of La Llorona på YouTube.Se The Curse of La Llorona på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Curse of La Llorona ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Curse of La Llorona stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Curse of La Llorona, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Curse of La Llorona er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar