Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Curse of La Llorona

The Curse of La Llorona

19/02/2020 | Flixfilm

Se The Curse of La Llorona på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Michael Chaves
Skuespillere: Linda Cardellini, Roman Christou, Jaynee-Lynne Kinchen, Raymond Cruz
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: I Los Angeles i 1970'erne opdager en udfordret alenemor, at visse folkesagn er sande, da en mørk skabning med en dyster dagsorden forfølger hendes børn.


Se The Curse of La Llorona på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Curse of La Llorona havde premiere på Netflix Danmark den 19. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Curse of La Llorona ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Curse of La Llorona:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Curse of La Llorona er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Curse of La Llorona stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar