Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Curse of Robert the Doll

The Curse of Robert the Doll

23/04/2022 | Flixfilm

The Curse of Robert the Doll på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Horror
Instruktion: Andrew Jones
Skuespillere: Chris Bell, Lee Bane, Tiffany Ceri
Spilletid: 79 min
Land: United Kingdom
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 3.2

Handling: Jenny Otto skal på arbejde om natten på East Falls Museum, men det bliver en grufuld nat for den unge kvinde, der møder en gammel besat dukke.

The Curse of Robert the Doll havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Curse of Robert the Doll på YouTube.Se The Curse of Robert the Doll på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Curse of Robert the Doll ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Curse of Robert the Doll stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Curse of Robert the Doll, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Curse of Robert the Doll er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar