Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Curse of the Dragon

The Curse of the Dragon

23/03/2016 | Flixfilm

Se The Curse of the Dragon på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Documentary, Action, Biography
Instruktør: Tom Kuhn, Fred Weintraub
Skuespillere: George Takei, Bruce Lee, Steve McQueen, Kareem Abdul-Jabbar
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne fascinerende dokumentar afslører de ydmyge rammer, kampsportslegenden Bruce Lee startede under, og hvordan han blev kampsportens første superstjerne.


Se The Curse of the Dragon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Curse of the Dragon havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Curse of the Dragon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Curse of the Dragon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Curse of the Dragon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Curse of the Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar