Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Curse of the Dragon

The Curse of the Dragon

23/03/2016 | Flixfilm

The Curse of the Dragon på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Documentary, Action, Biography
Instruktion: Tom Kuhn, Fred Weintraub
Skuespillere: George Takei, Bruce Lee, Steve McQueen
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Denne fascinerende dokumentar afslører de ydmyge rammer, kampsportslegenden Bruce Lee startede under, og hvordan han blev kampsportens første superstjerne.

The Curse of the Dragon havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Curse of the Dragon på YouTube.Se The Curse of the Dragon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Curse of the Dragon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Curse of the Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Curse of the Dragon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Curse of the Dragon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar