Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cutting Edge

The Cutting Edge

06/02/2015 | Flixfilm

Se The Cutting Edge på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Paul Michael Glaser
Skuespillere: D.B. Sweeney, Moira Kelly, Roy Dotrice
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, French, Russian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den forkælede, men dygtige, kunstskøjteløber Kate Moseley er på vej til OL – med den egoistiske ishockeyspiller Doug Dorsey som sin parløbspartner.

The Cutting Edge havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Cutting Edge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Cutting Edge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cutting Edge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cutting Edge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cutting Edge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar