Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cutting Edge

The Cutting Edge

06/02/2015 | Flixfilm

The Cutting Edge på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Paul Michael Glaser
Skuespillere: D.B. Sweeney, Moira Kelly, Roy Dotrice
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, French, Russian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den forkælede, men dygtige, kunstskøjteløber Kate Moseley er på vej til OL – med den egoistiske ishockeyspiller Doug Dorsey som sin parløbspartner.

The Cutting Edge havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Cutting Edge på YouTube.Se The Cutting Edge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Cutting Edge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cutting Edge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cutting Edge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cutting Edge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar