Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Da Vinci Code

The Da Vinci Code

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se The Da Vinci Code på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen, Jean Reno
Spilletid: 149 min
Land: USA, Malta, France, UK
Sprog: English, French, Latin, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Da en kurator på Louvre bliver myrdet, må en Harvard-professor og kryptograf optrevle et net af bedrag, der involverer Leonardo da Vincis værker.


Se The Da Vinci Code på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Da Vinci Code havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Da Vinci Code ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Da Vinci Code herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Da Vinci Code er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Da Vinci Code stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar