Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Damned Rain

The Damned Rain

20/12/2019 | Flixfilm

The Damned Rain på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En optimistisk landmand er fast besluttet på at lykkes på trods af manglen på regn i hans region og de synkende ånder omkring ham.

The Damned Rain havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Damned Rain på YouTube.Se The Damned Rain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Damned Rain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Damned Rain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Damned Rain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Damned Rain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar