Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Damned Rain

The Damned Rain

20/12/2019 | Flixfilm

Se The Damned Rain på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Satish Manwar
Skuespillere: Girish Kulkarni, Sonali Kulkarni, Jyoti Subhash, Aman Attar
Spilletid: 95 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En optimistisk landmand er fast besluttet på at lykkes på trods af manglen på regn i hans region og de synkende ånder omkring ham.


Se The Damned Rain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Damned Rain havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Damned Rain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Damned Rain:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Damned Rain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Damned Rain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar