Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Daniel Connection

The Daniel Connection

15/11/2016 | Flixfilm

Se The Daniel Connection på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Stewart Menelaws
Skuespillere: June Brogan, Morgan Carberry, Lee Davis, Caroline Goodall
Spilletid: 91 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: En radiovært bliver kastet ud i en bizar verden med regeringssammensværgelser, gamle profetier og rumvæsner efter hendes bedste vens mystiske død.


Se The Daniel Connection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Daniel Connection havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Daniel Connection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Daniel Connection herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Daniel Connection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Daniel Connection stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar