Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Daniel Connection

The Daniel Connection

15/11/2016 | Ingen kommentarer

Se The Daniel Connection på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Stewart Menelaws
Skuespillere: June Brogan, Morgan Carberry, Lee Davis, Caroline Goodall
Spilletid: 91 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: En radiovært bliver kastet ud i en bizar verden med regeringssammensværgelser, gamle profetier og rumvæsner efter hendes bedste vens mystiske død.


Se The Daniel Connection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Daniel Connection havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Daniel Connection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Daniel Connection herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Daniel Connection er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Daniel Connection stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar