Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dark Crystal: Age of Resistance

The Dark Crystal: Age of Resistance

30/08/2019 | Flixfilm

The Dark Crystal: Age of Resistance på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Neil Sterenberg, Beccy Henderson, Nathalie Emmanuel
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Mens magtsyge overlords dræner planeten Thra for liv, går en gruppe modige gelflinger sammen i kampen for at redde deres klode og bekæmpe mørket.

The Dark Crystal: Age of Resistance (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dark Crystal: Age of Resistance på YouTube.Se The Dark Crystal: Age of Resistance på NetflixAnmeldelse: The Dark Crystal: Age of Resistance - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dark Crystal: Age of Resistance (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dark Crystal: Age of Resistance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dark Crystal: Age of Resistance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dark Crystal: Age of Resistance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar