Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dark Crystal

The Dark Crystal

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se The Dark Crystal på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Jim Henson, Frank Oz
Skuespillere: Jim Henson, Kathryn Mullen, Frank Oz, Dave Goelz
Spilletid: 93 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: I denne mytiske fortælling får Jen, den sidste af gelflingerne, til opgave at reparere Sandhedens Krystal, der efter at være revnet forårsager et rædselsregime.


Se The Dark Crystal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Dark Crystal havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dark Crystal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Dark Crystal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dark Crystal er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dark Crystal stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar