Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dark Crystal

The Dark Crystal

01/07/2019 | Flixfilm

The Dark Crystal på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktion: Jim Henson, Frank Oz
Skuespillere: Jim Henson, Kathryn Mullen, Frank Oz
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I denne mytiske fortælling får Jen, den sidste af gelflingerne, til opgave at reparere Sandhedens Krystal, der efter at være revnet forårsager et rædselsregime.

The Dark Crystal havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dark Crystal på YouTube.Se The Dark Crystal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dark Crystal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dark Crystal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dark Crystal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dark Crystal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar