Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

01/09/2020 | Flixfilm

Se The Dark Knight Rises på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action
Instruktion: Christopher Nolan
Skuespillere: Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway
Spilletid: 164 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Milliardæren Bruce Wayne må igen iføre sig sit alter egos kappe og blive til Batman, da Gotham trues af nye fjender, bl.a. Catwoman og Bane.

The Dark Knight Rises havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Dark Knight Rises på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dark Knight Rises ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dark Knight Rises stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dark Knight Rises, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dark Knight Rises er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar