Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

01/09/2020 | Flixfilm

Se The Dark Knight Rises på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure
Instruktør: Christopher Nolan
Skuespillere: Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt
Spilletid: 164 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Milliardæren Bruce Wayne må igen iføre sig sit alter egos kappe og blive til Batman, da Gotham trues af nye fjender, bl.a. Catwoman og Bane.


Se The Dark Knight Rises på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Dark Knight Rises havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dark Knight Rises ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Dark Knight Rises:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dark Knight Rises er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dark Knight Rises stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar