Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

01/09/2020 | Flixfilm

The Dark Knight Rises på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Drama
Instruktion: Christopher Nolan
Skuespillere: Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway
Spilletid: 164 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Milliardæren Bruce Wayne må igen iføre sig sit alter egos kappe og blive til Batman, da Gotham trues af nye fjender, bl.a. Catwoman og Bane.Se The Dark Knight Rises på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Dark Knight Rises havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dark Knight Rises på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Dark Knight Rises ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dark Knight Rises stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dark Knight Rises, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dark Knight Rises er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar