Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dark Knight

The Dark Knight

01/09/2020 | Flixfilm

The Dark Knight på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Christopher Nolan
Skuespillere: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart
Spilletid: 152 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 9.0

Handling: Mens Batman, Gordon og den offentlige anklager fortsætter med at rydde op i Gothams kriminelle, truer en ny skurk med at ødelægge deres gode arbejde.

The Dark Knight havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dark Knight på YouTube.Se The Dark Knight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dark Knight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dark Knight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dark Knight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dark Knight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar