Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dark Knight

The Dark Knight

01/09/2020 | Flixfilm

Se The Dark Knight på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Christopher Nolan
Skuespillere: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine
Spilletid: 152 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 9.0

Handling: Mens Batman, Gordon og den offentlige anklager fortsætter med at rydde op i Gothams kriminelle, truer en ny skurk med at ødelægge deres gode arbejde.Se The Dark Knight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Dark Knight havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dark Knight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dark Knight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dark Knight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar