Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dark Tower

The Dark Tower

18/06/2019 | Flixfilm

Se The Dark Tower på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Horror, Sci-Fi, Western
Instruktør: Nikolaj Arcel
Skuespillere: Matthew McConaughey, Idris Elba, Tom Taylor, Dennis Haysbert
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En teenager med synske evner møder den sidste revolvermand, der skal forhindre en troldmand i at ødelægge den eneste ting, der holder sammen på universet.


Se The Dark Tower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Dark Tower (Det mørke tårn) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dark Tower (Det mørke tårn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Dark Tower herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dark Tower (Det mørke tårn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dark Tower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar