Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dark Tower

The Dark Tower

02/01/2022 | Flixfilm

The Dark Tower på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Nikolaj Arcel
Skuespillere: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En teenager med synske evner møder den sidste revolvermand, der skal forhindre en troldmand i at ødelægge den eneste ting, der holder sammen på universet.

The Dark Tower (Det mørke tårn) havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dark Tower på YouTube.Se The Dark Tower på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dark Tower (Det mørke tårn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dark Tower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dark Tower, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dark Tower (Det mørke tårn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar