Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Darkest Hour

The Darkest Hour

01/09/2021 | Flixfilm

The Darkest Hour på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Horror
Instruktion: Chris Gorak
Skuespillere: Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella
Spilletid: 89 min
Land: United States, Russia
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 4.9

Handling: I denne sci-fi-thriller følger vi nogle unge amerikanere i Moskva, der involveres i en invasion fra rummet. De samarbejder med russerne om at kæmpe mod invasionen.

The Darkest Hour havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Darkest Hour på YouTube.Se The Darkest Hour på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Darkest Hour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Darkest Hour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Darkest Hour, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Darkest Hour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar