Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Daughter of Dawn

The Daughter of Dawn

26/09/2015 | Flixfilm

Se The Daughter of Dawn på Netflix

Produktionsår: 1920
Genre: Western
Instruktion: Norbert A. Myles
Skuespillere: White Parker, Esther LeBarre, Hunting Horse
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: None, English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Episk stumfilm om livet blandt Kiowa- og Comanchestammerne, hvor alle medvirkende er indfødte indianere, i en historie om romantik, kamp og jagt.

The Daughter of Dawn havde premiere på Netflix Danmark den 26. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Daughter of Dawn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Daughter of Dawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Daughter of Dawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Daughter of Dawn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Daughter of Dawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar