Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Daughter of Dawn

The Daughter of Dawn

26/09/2015 | Ingen kommentarer

Se The Daughter of Dawn på Netflix

Indspilningsår: 1920
Genre: Western
Instruktør: Norbert A. Myles
Skuespillere: Belo Cozad, Em-koy-e-tie, Hunting Horse, Esther LeBarre
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Episk stumfilm om livet blandt Kiowa- og Comanchestammerne, hvor alle medvirkende er indfødte indianere, i en historie om romantik, kamp og jagt.


Se The Daughter of Dawn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Daughter of Dawn havde premiere på Netflix Danmark den 26. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Daughter of Dawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Daughter of Dawn herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Daughter of Dawn er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Daughter of Dawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar