Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dawn Wall

The Dawn Wall

04/03/2019 | Flixfilm

The Dawn Wall på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: Josh Lowell, Peter Mortimer
Skuespillere: John Branch, Tommy Caldwell, Kevin Jorgeson
Spilletid: 100 min
Land: Austria, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Vi følger friklatrerne Tommy Caldwell og Kevin Jorgeson på deres udmarvende tur op ad Yosemites største klippeformation.

The Dawn Wall havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dawn Wall på YouTube.Se The Dawn Wall på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dawn Wall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dawn Wall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dawn Wall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dawn Wall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar