Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Day After Tomorrow

The Day After Tomorrow

01/01/2018 | Flixfilm

Se The Day After Tomorrow på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Roland Emmerich
Skuespillere: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Dash Mihok
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese, French, Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Efter år med uformindsket global opvarmning er drivhuseffekten ødelæggende over hele kloden i form af altødelæggende naturkatastrofer.


Se The Day After Tomorrow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Day After Tomorrow havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Day After Tomorrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Day After Tomorrow herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Day After Tomorrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Day After Tomorrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar