Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Day I Met El Chapo

The Day I Met El Chapo

20/10/2017 | Flixfilm

Se The Day I Met El Chapo på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate del Castillo, Jessica Maldonado, Marianne Sauvage
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den mexicanske skuespillerinde Kate del Castillo afslører den ikke tidligere fortalte historie om sit møde med El Chapo Guzmán – verdens mest eftersøgte narkobaron.

The Day I Met El Chapo (Den dag jeg mødte El Chapo) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Day I Met El Chapo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Day I Met El Chapo (Den dag jeg mødte El Chapo) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Day I Met El Chapo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Day I Met El Chapo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Day I Met El Chapo (Den dag jeg mødte El Chapo) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar