Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Day I Met El Chapo

The Day I Met El Chapo

20/10/2017 | Flixfilm

The Day I Met El Chapo på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kate del Castillo, Jessica Maldonado, Marianne Sauvage
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den mexicanske skuespillerinde Kate del Castillo afslører den ikke tidligere fortalte historie om sit møde med El Chapo Guzmán – verdens mest eftersøgte narkobaron.

The Day I Met El Chapo (Den dag jeg mødte El Chapo) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Day I Met El Chapo på YouTube.Se The Day I Met El Chapo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Day I Met El Chapo (Den dag jeg mødte El Chapo) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Day I Met El Chapo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Day I Met El Chapo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Day I Met El Chapo (Den dag jeg mødte El Chapo) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar