Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Day I Met El Chapo

20/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate del Castillo
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: Spanish, English
IMDB-bedømmelse: 7.1

Resumé: Den mexicanske skuespillerinde Kate del Castillo afslører den ikke tidligere fortalte historie om sit møde med El Chapo Guzmán – verdens mest eftersøgte narkobaron.


Se The Day I Met El Chapo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Day I Met El Chapo (Den dag jeg mødte El Chapo) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Day I Met El Chapo (Den dag jeg mødte El Chapo) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Day I Met El Chapo herunder:Fra premieredatoen (20. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Day I Met El Chapo (Den dag jeg mødte El Chapo) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Day I Met El Chapo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar