Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Day of the Lord

The Day of the Lord

30/10/2020 | Flixfilm

The Day of the Lord på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Santiago Alvarado Ilarri
Skuespillere: Juli Fàbregas, Hector Illanes, Dolores Heredia
Spilletid: 1 min
Land: Mexico, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.9

Handling: I denne gyserfilm trækkes en pensioneret præst, der hjemsøges af sine synder, tilbage i mørket, da en ven bønfalder ham om at hjælpe en datter, der er besat.

The Day of the Lord (Herrens dag) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Day of the Lord på YouTube.Se The Day of the Lord på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Day of the Lord (Herrens dag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Day of the Lord stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Day of the Lord, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Day of the Lord (Herrens dag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar