Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Day of the Lord

The Day of the Lord

30/10/2020 | Flixfilm

Se The Day of the Lord på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Santiago Alvarado Ilarri
Skuespillere: Juli Fàbregas, Hector Illanes, Dolores Heredia, Ximena Romo
Spilletid: 93 min
Land: Mexico, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.9

Handling: I denne gyserfilm trækkes en pensioneret præst, der hjemsøges af sine synder, tilbage i mørket, da en ven bønfalder ham om at hjælpe en datter, der er besat.

The Day of the Lord (Herrens dag) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Day of the Lord på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Day of the Lord (Herrens dag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Day of the Lord stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Day of the Lord, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Day of the Lord (Herrens dag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar