Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Day the Earth Stood Still

The Day the Earth Stood Still

01/02/2018 | Flixfilm

Se The Day the Earth Stood Still på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Scott Derrickson
Skuespillere: Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Kathy Bates, Jaden Smith
Spilletid: 104 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Keanu Reeves har hovedrollen som rumvæsenet Klaatu, der sendes til Jorden for at advare verdens ledere om konsekvenserne af deres farlige handlinger.


Se The Day the Earth Stood Still på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Day the Earth Stood Still havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Day the Earth Stood Still ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Day the Earth Stood Still:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Day the Earth Stood Still er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Day the Earth Stood Still stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar