Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Day the Earth Stood Still

The Day the Earth Stood Still

01/02/2018 | Flixfilm

Se The Day the Earth Stood Still på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Scott Derrickson
Skuespillere: Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Kathy Bates, Jaden Smith
Spilletid: 104 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Keanu Reeves har hovedrollen som rumvæsenet Klaatu, der sendes til Jorden for at advare verdens ledere om konsekvenserne af deres farlige handlinger.

The Day the Earth Stood Still havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Day the Earth Stood Still på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Day the Earth Stood Still ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Day the Earth Stood Still stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Day the Earth Stood Still, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Day the Earth Stood Still er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar