Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dead Pool

The Dead Pool

22/10/2018 | Ingen kommentarer

Se The Dead Pool på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Action, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Buddy Van Horn
Skuespillere: Clint Eastwood, Patricia Clarkson, Liam Neeson, Evan C. Kim
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En makaber sportspulje vædder på, hvilken berømthed der vil være den næste til at dø, og krydser navnene af på en liste, efterhånden som de møder deres undergang.


Se The Dead Pool på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Dead Pool (Dødsspillet) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dead Pool (Dødsspillet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Dead Pool herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dead Pool (Dødsspillet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dead Pool stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar