Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dead Pool

The Dead Pool

22/10/2018 | Flixfilm

The Dead Pool på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Action, Crime, Mystery
Instruktion: Buddy Van Horn
Skuespillere: Clint Eastwood, Liam Neeson, Patricia Clarkson
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En makaber sportspulje vædder på, hvilken berømthed der vil være den næste til at dø, og krydser navnene af på en liste, efterhånden som de møder deres undergang.



Se The Dead Pool på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Dead Pool (Dødsspillet) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dead Pool på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Dead Pool (Dødsspillet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dead Pool stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dead Pool, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dead Pool (Dødsspillet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar