Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Deal

15/01/2015 | Flixfilm

The Deal på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Steven Schachter
Skuespillere: William H. Macy, Meg Ryan, LL Cool J
Spilletid: 100 min
Land: Canada, United States, South Africa
Sprog: English, Hebrew, Czech
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da Tom Hansen afslører en global oliesmuglerbande, bortføres hans kæreste af den russiske mafia, som vil sikre sig, at han holder tæt.

The Deal havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Deal på YouTube.Se The Deal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Deal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Deal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Deal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Deal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar