Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dealer

The Dealer

15/04/2020 | Flixfilm

Se The Dealer på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: N/A
Instruktør: Ahmed Saleh
Skuespillere: Boris Abramov, Ahmed el-Sakka, Khaled Nabawy, Selami Sahin
Spilletid: N/A
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: To bitre rivaler i hver sit land, adskilt af omstændighederne, mødes igen, da de uventet bliver ført sammen i forbindelse med en narkohandel.Se The Dealer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Dealer havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dealer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Dealer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dealer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dealer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar