Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Death Clique

The Death Clique

01/01/2015 | Flixfilm

The Death Clique på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I en historie inspireret af virkelige begivenheder udvikler et venskab mellem tre teenagepiger sig til både jalousi og mord.

The Death Clique havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Death Clique på YouTube.Se The Death Clique på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Death Clique ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Death Clique stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Death Clique, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Death Clique er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar