Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Death of Stalin

The Death of Stalin

01/10/2019 | Ingen kommentarer

Se The Death of Stalin på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, History
Instruktør: Armando Iannucci
Skuespillere: Olga Kurylenko, Tom Brooke, Paddy Considine, Justin Edwards
Spilletid: 107 min
Land: UK, France, Belgium, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Den russiske diktator Joseph Stalins død kaster Sovjetunionen ud i komisk kaos, da hans ambitiøse men enfoldige ministre manøvrerer for at overtage magten.


Se The Death of Stalin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Death of Stalin (Stalins død) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Death of Stalin (Stalins død) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Death of Stalin herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Death of Stalin (Stalins død) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Death of Stalin stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar