Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Death of Stalin

The Death of Stalin

01/10/2019 | Flixfilm

The Death of Stalin på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, History
Instruktion: Armando Iannucci
Skuespillere: Steve Buscemi, Simon Russell Beale, Jeffrey Tambor
Spilletid: 107 min
Land: United Kingdom, France, Belgium, Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Den russiske diktator Joseph Stalins død kaster Sovjetunionen ud i komisk kaos, da hans ambitiøse men enfoldige ministre manøvrerer for at overtage magten.

The Death of Stalin (Stalins død) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Death of Stalin på YouTube.Se The Death of Stalin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Death of Stalin (Stalins død) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Death of Stalin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Death of Stalin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Death of Stalin (Stalins død) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar