Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Death of Superman

The Death of Superman

01/03/2019 | Flixfilm

Se The Death of Superman på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: Jake Castorena, Sam Liu
Skuespillere: Jerry O'Connell, Rebecca Romijn, Rainn Wilson, Rosario Dawson
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Superman kæmper mod et magtfuldt rumvæsen, der besejrer de andre medlemmer af Justice League, og er på vej til at ødelægge Jorden.


Se The Death of Superman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Death of Superman havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Death of Superman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Death of Superman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Death of Superman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Death of Superman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar