Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Debt Collectors

Debt Collectors

29/10/2020 | Flixfilm

Debt Collectors på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Comedy
Instruktion: Jesse V. Johnson
Skuespillere: Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: French og Sue har to dage til at indkassere tre gældsposter, og de må bruge den nødvendige magt – samtidig med at de skal undgå en vred gangsterboss, der vil have hævn.

Debt Collectors havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Debt Collectors på YouTube.Se Debt Collectors på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Debt Collectors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Debt Collectors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Debt Collectors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Debt Collectors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar